5 Ocak 2013 Cumartesi

SUCUKLU PAÇANGA BÖREĞİ

 

 

MALZEMELER

· 3 adet yufka
· 300 g kaşar(rendelenmiş)
           · 300 g sucuk
        
          · 1 tane domates
          
             · 1 tane yeşil biber

KIZARTMAK İÇİN

· sıvı yağ

YAPILIŞI

Öncelikle iç malzemesi hazırlanır. bunun için kaşar rendelenir, sucuklar ince ince doğranır, domatesin kabukları soyulup ince ince dilimlenir, biber küçük küçük doğranır. Bütün malzemeler birbirine karıştırılmadan bir köşede bekletilir. yufkalar sigara böreği yapar gibi 8 eşit üçgenlere kesilir,üçgenin geniş kısmına hazırladığımız malzemelerden paylaştırılıp sarılır kızgın yağda kızartılır.. HEPİNİZE AFİYET OLSUN...

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder