6 Haziran 2013 Perşembe

ÇİLEKLİ PARFE




 MALZEMELER
  • 2 paket kremşanti
  • 1 kase çilek
  • 1 paket süt kreması
  • 2 kaşık bal
  • 1 avuç kadar dövülmüş fındık ve antep fıstığı
  • 2 su bardağı süt (kremşantiyi çırpmak için )
  • 2 paket halley bisküvi (isterseniz eklmeyebilirsiniz)
YAPILIŞI
Çilekler minik minik doğranır.Soğutulmuş süt kreması çırpılır. Bisküviler küçük parçalara ayrılır.Krem şanti süt ile çırpılır ve bütün malzeler karıştırılır. Baton kek kalıbının içine streç serilip karışım yayılır. Derin dondurucuda en az 2 saat kadar beklenikten sonra servise hazır. Servis yaparken çikolatalı sos ekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder