- 500 g kuzu kuşbaşı
- 2 adet patates
- 1 adet kuru soğan (arpacık soğanla daha şık görünecektir)
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı biber salçası(olmasada olabilir)
- 1/2 çay bardağı sıvı yağ
- 1 diş sarımsak
- tuz
Patatesler ve soğan iri küp şekline doğranır (etimizin büyüklüğünde ) Derin bir kasede et,patates ve soğan eklenir.Üzerine ezilmiş sarımsak sıvı yağ baharatlar eklenir,karıştırılır ve yarım saat dinlendirilir.Dinlenen etler ve sebzeler sırayla çöpşişe dizilir. 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir.AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder